Over ons

In 2008 startte Leandros als traditioneel schildersbedrijf en besloot een bliksemflits als logo te nemen. Onbewust legde hij daarmee de basis voor Bliksemschilders. Al snel kwam Horst daar achteraan. De heren hebben een lange tijd samengewerkt en zijn een hecht team geworden. Ze weten precies wat ze moeten doen zonder elkaar voor de voeten te lopen, een ideale combinatie voor het efficient uitvoeren van professionele werkzaamheden. Deze samenwerking resulteerde in het oprichten van Bliksemschilders in 2013.

Bliksemschilders is een kleinschalig bedrijf met vakbekwame mensen. De schilders hebben meer dan 20 jaar ervaring. Naast het bieden van advies, luisteren ze ook naar uw wensen en handelen er naar.

Heeft uw huis, bedrijf of instelling een opfrisbeurt nodig of wilt u totaal andere kleuren dan bent u bij Bliksemschilders aan het juiste adres. De schilders werken netjes, nauwkeurig, snel en uitsluitend met kwailiteitsproducten. Tevens zijn ze gespecialiseerd in glaszetten en behangen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Onderhoud

Wanneer er onderhoud of restauratie nodig is aan uw pand dan bent u bij de Bliksemschilders aan het juiste adres. Bliksemschilders verzorgt het onderhoud en restauratie aan alle soorten panden voor zowel particulieren als bedrijven. Neem voor een vrijblijvende en kostenloze offerte of advies gerust contact op!