Schilderwerk

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is te allen tijde een goede investering. Wij verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk bij particulieren, bedrijven en monumentale panden.

Advies

Als erkend schildersbedrijf bekijken de Bliksemschilders samen met u de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand van die uitkomst brengen zij een professioneel advies uit. Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan de Bliksemschilders. Zij zorgen altijd voor een persoonlijk advies en service.

Kwaliteit

De Bliksemschilders werken uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd wordt. Wij maken gebruik van kwalitatief hoge produkten zoals Sigma, Trimetal, Wijzonol en Sikkens.

Avonduren en zaterdag

Voor al uw binnen- en buitenwerk is het ook mogelijk om in de avonduren en op zaterdag een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Wij zijn werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland en omliggende provincies. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte uit.